Karijera

Ljudski resursi temelj su za stabilan, učinkovit i kontinuiran razvoj iNovina.

Zadovoljstvo zaposlenika i pozitivna organizacijska klima iNovine čini jednim od poželjnijih poslodavaca. Težimo izvrsnosti i inovativnosti koja se ogleda u snazi ljudskih resursa u cilju zadovoljavanja potreba kako korisnika i partnera tako i svakog pojedinog zaposlenika - zato postanite dio našeg uspješnog tima!

Koja je najveća vrijednost svakog poduzeća? Ljudi, njihovo znanje i vještine, iskustvo i želja za radom i razvojem.

Kako bi zadržao svoju vodeću poziciju najvećeg maloprodajnog lanca kioska iNovine ulaže u razvoj svojih zaposlenika te ljudski potencijali zauzimaju jednu od vodećih pozicija unutar tvrtke.

Spremnost na stalni razvoj, motiviranost, usmjerenost napretku kompanije samo su neke od karakteristika koje odlikuju naše zaposlenike. iNovine je kompanija koja pruža priliku ambicioznim zaposlenicima, željnim znanja i uspjeha te kontinuirano ulaže u njihov daljnji razvoj.

Razvijaj svoju karijeru s nama.

Mi planiramo naše sutra, a za to su nam već danas potrebni članovi tima koji će zajedno s nama ostvarivati ciljeve.  Naša dinamičnost, usmjerenost na učinak, otvorena komunikacija i velika strast čine iNovine vodećim lancem maloprodaje  u BiH.  Želimo pomaknuti granice i zato se fokusiramo na članove tima koji dijele iste vrijednosti. Prvi korak možeš napraviti već sada slanjem svoje prijave za posao na našem portalu za karijere.

Šta nudimo

Učinkoviti smo, dinamični i pravedni. Predanost naših zaposlenika ključ je našeg uspjeha. Kroz naša načela rukovođenja zaposlenicima osiguravamo jasnoću u komunikaciji, dajemo povjerenje i omogućavamo razvoj.

Tvoj profil

  • Posjeduješ izraženu motivaciju za rad za ljudima
  • Po mogućnosti imaš prethodno radno iskustvo u trgovini
  • Odlikuju te samoinicijativnost i angažiranost te usmjerenost na postizanje rezultata

Otvorena radna mjesta

Obaviještavamo Vas da tražimo kandidate za poziciju prodavača na kioscima u mjestu Orašje,Teslić, Banja Luka, Tešanj, Mostar , Čitluk , Ljubuški. Sarajevo, Livno, Tuzla, Živinice, Bihać, Cazin, Bosanska Krupa i Bužim.

Ispunjavate li sljedeće kriterije?
• komunikativni ste i volite raditi sa ljudima,
• ljubazni ste i volite pomagati drugima,
• spremni ste na timski rad.

Mi vam nudimo profesionalno i dinamično radno okruženje,

Ukoliko želite da postanete dio našeg time,
dostavite vašu prijavu sa biografijom, kontakt telefonom na e-mail info@inovine.ba

Obavezno je staviti preferiranu lokaciju rada/grad

Za sve upite, možete nas kontaktirati.

 

Prednosti zaposlenja u iNovinama

Očekuje te rad i razvoj u izazovnom i dinamičnom okruženju.

Karijeru u iNovinama započet ćeš edukacijom koje će te pripremiti za preuzimanje radnih zadataka. Uz razvojne mogućnosti možeš očekivati motivirajuću i kolegijalnu radnu atmosferu.

Da li vam se sviđa ovaj članak?
Ako vam se sviđa ovaj članak podijelite ga sa svojim prijateljima i kolegama!

View My Stats