OLX BON na kioscima iNovina !

26.05.2020. 13:58

iNovine BH društvo sa ograničenom odgovornošću za unutrašnju i vanjsku trgovinu sa sjedištem u Sarajevu su najveći specijalizovani i vodeći maloprodajni lanac kioska u Bosni i Hercegovini. U maloprodajnoj mreži kao lider na tržištu brojimo preko 500 prodajnih mjesta te više od 1.000 uposlenika čija je osnovna orijentacija plasman duhana, štampe i galanterijskog asortimana, e-vaučera, telekom kartica i e-dopuna za sve bh. operatere, igara na sreću Lutrije BiH i Lutrije RS te prodaja ulaznica putem kupikartu.ba sistema za sva kulturna i sportska dešavanja. 
Sa zadovoljstvom predstavljamo da smo sada i u uz naše trenutne e-vaučere uveli u prodaju i dugo traženu elektronsku nadopunu OLX kredita putem elektronskog vaučera.
OLX kredit od sada možete napuniti na preko 500 prodajnih mjesta iNovina. Svim našim kupcima obezbijedili smo i dodatni
promo bonus od 10% na sve trenutne bonuse na OLX kreditu u trajanju od 30 dana koji će biti aktivan od 01.06.2020. do 30.06.2020. godine.
Pragovi OLX bonusa su:
 - 0KM -  5KM - 0% bonusa
- 5KM < 50KM - 20% bonusa
 - 50KM < 150KM -  25% bounsa
- 150KM < 200KM - 30%
- 200KM - 40%
+ dodatnih 10% bonusa na navedeno prilikom kupovine na kioscima iNovina!
Misija kompanije
Zadržati vodeću poziciju najvećeg maloprodajnog lanca kioska u BiH u svim aspektima poslovanja, kvalitetnom i inovativnom ponudom, ugodnim okruženjem te uz najbolju kvalitetu usluge zadovoljiti kupce, uposlenike, poslovne partnere i zajednicu u kojoj prosperiramo.
Vizija kompanije
Neprestano unapređenje poslovnih procesa i pružanju najbolje i najkvalitetnije ponude svojim kupcima. Rezultat te težnje je razvoj novih usluga kao i svakodnevno poboljšanje već postojećih.
Iskoristite naš kiosk lokator i nadopunite svoj OLX kredit na vama najbližem prodajnom mjestu i uživajte u dodatnim bonusima!

Da li vam se sviđa ovaj članak?
Ako vam se sviđa ovaj članak podijelite ga sa svojim prijateljima i kolegama!

Možda bi vas interesovale ostale

povezane novosti i zanimljivosti?!

View My Stats